Historien om Vibe-Huse

Vibe-Huse A/S startede i 1976 under navnet Byggefirma Visti Gertsen ApS. Byggefirmaet blev grundlagt, af den dengang 27-årige møbelsnedker Visti Gertsen. Med kun en murer ansat, fik Visti Gertsen og murer Hardy Pedersen sammen etableret et solidt og voksende byggefirma. Det blev til et langt og godt samarbejde, indtil Hardy gik på pension efter hans over 30 års tro tjeneste.
Virksomheden har i dag ca. 25 trofaste ansatte, som også har været en del af virksomheden i mange årtier.

Efter nogen år hvor virksomheden havde vokset sig større, var tiden inde til et nyt navn. Navnet skulle danne grundlag for det arbejde Visti og hans kone Bente havde lagt i firmaet sammen. Vibe blev sammensat af en forkortelse af deres begges navne.

I 2009 overdragede Visti Gertsen driften af virksomheden til 2 af hans 3 børn. Datteren Gitte Gertsen har siden 2003 arbejdet som den administrerende chef for Vibe-Huse og sønnen Allan Gertsen har siden 2001 arbejdet som virksomhedens arkitekt og projektleder. I dag arbejder 4 ud af 5 af familien i virksomheden, men virksomheden er ejet af hele familien Gertsen.

Visti Gertsen

Vibe-Huse

I over 40 år, har virksomheden opført over 1.400 privatboliger og af dem er 350 lejeboliger, som administreres fra kontoret i Hinnerup. I virksomhedens eksistens er der bygget huse i det østjyske - primært i Hinnerup- og Århusområdet.

Virksomheden er i vækst, og har lige fra den spæde start gennemgået en stabil og sund udvikling. Vibe-Huse er vokset til at være et meget stærkt og stabilt byggefirma, som primært bygger større samlede lejer, ejer- og andelsboligprojekter. Byggerierne er hovedsageligt nøglefærdige huse i tæt/lav udførelse, men uanset hvilken form for byggeri der er tale om, bliver der altid leveret huse i absolut højeste kvalitet og til det aftalte tidspunkt.

Vibe-Huse har med sin over 40 års erfaring inden for byggeri, været styret af kvalitet og faglig dygtig stolthed.
Arbejdet kunne ikke lade sig gøre uden det samarbejde der er imellem vores gode samarbejdspartner og fagligt dygtige håndværkere- og medarbejder.

Vibe-Huse ligger meget vægt på de kærneværdier som bærer præg af, ærlighed, kvalitet, stabilitet, afleveringer til tiden og vores motto
Hvis det ikke kan lade sig gøre, så gør vi det selv…


- Gælder det byggeri...
Vibe-Huse Vibe-Huse - Julemærkemarchen

Vibe-Huse A/S
CVR: 39 65 33 54

Vibe-Huse Ejendomme A/S
CVR: 66 34 91 28

Samsøvej 29
8382 Hinnerup
info@vibe-huse.dk
Telefon: 86 98 60 11

© 2024 by Vibe-Huse.
All rights reserved.

X

Vi holder sommerferielukket i uge 29, 30 og 31.
Vi ønsker alle en god sommer.


Programmeret og hosted af nordicweb