Type
3 vær.

 

Antal m²
98 - 113

 

Have/altan
Ja

 

Skur/pulterrum
Ja

 

Hårdhvidevare
Indbygget ovn, glaskeramisk kogeplade og emhætte

 

Husdyr
Nej

 

Øvrige informationer
Fælles tagterrasse. Adgang via trappe eller elevator.

Beskrivelse

Midt i Søften, er denne smukke bygning, der bl.a. indeholder 12 store, lækre lejligheder, fordelt med 6 stk. beliggende på 1. sal, og 6 stk. på 2. sal. Alle 12 lejligheder er 3 værelses, der varierer i størrelsen fra ca. 98 m² til ca. 113 m² inkl. del af fællesareal. På taget på 1. sal er der placeret en 460 m² stor sydvendt tagterrasse som alle kan benytte. Derudover er 4 af lejlighederne, udsigtslejligheder med egen altan.
Lejlighederne kan betjenes via trappe samt elevator. De har alle et depotrum, enten beliggende i lejligheden ved entreen eller i trappeopgangen.

Lejlighederne er med lyse trægulve i entre, værelser, køkken og stue. Der er garderobeskabe på værelserne. Til lejlighederne følger ovn, glaskeramiske kogeplader og emhætte, lejer skal selv medbringe køleskab, vaskemaskine m.v. der er dog forberedt for installation af disse.

Lejlighederne har bimåler til vand, der betales a’conto til denne. Der er selvstændige målere til el og fjernvarme, som betales direkte til forsyningsværket. Som ekstra bonus er der lagt gulvvarme i alle rum. Derudover er der mulighed for tilslutning til YouSee Kabel-tv.

 Billeder
Plantegninger

Nr. 1 + 7. Hjørnelejligheder
Nr. 2 - 4 + 8 - 10. Midterlejligheder
Nr. 5 + 11. Udsigtslejligheder med altan
Nr. 6 + 12. Udsigtslejligheder med altan
Beliggenhed
- Gælder det byggeri...
Vibe-Huse Vibe-Huse - Julemærkemarchen

Vibe-Huse A/S
CVR: 39 65 33 54

Vibe-Huse Ejendomme A/S
CVR: 66 34 91 28

Samsøvej 29
8382 Hinnerup
info@vibe-huse.dk
Telefon: 86 98 60 11

© 2024 by Vibe-Huse.
All rights reserved.


Programmeret og hosted af nordicweb